Pediatria

L’arribada d’un nou membre de la família, a més d’alegria, sempre suposa la responsabilitat de donar al cadell totes les cures perquè es desenvolupi de forma saludable.

En medicina pediàtrica és especialment important fer una bona prevenció i intentar detectar qualsevol problema de manera prematura, de manera que quan un cadell ve a la consulta, sempre realitzarem una completa exploració física, control de pes i desparasitació abans de la vacunació.

Per ajudar a prevenir patologies que poden tenir conseqüències greus en la salut de la nostra mascota, són de vital importància els protocols de vacunació i desparasitació que t’aconsellarem a la nostra clínica, adequats i adaptats al nou integrant de la vostra família en funció de la seva edat, historial i hàbitat.

Tampoc podem oblidar la importància d’una alimentació equilibrada en cada fase del desenvolupament, en cada visita t’assessorarem sobre la més adequada i també sobre la quantitat i freqüència d’alimentació en funció de l’edat, el pes, la raça, etc.

Per integrar en la vida diària la vostra mascota de manera responsable cal destacar l’obligatorietat d’implantació del microxip, ja que és l’únic dispositiu vàlid d’identificació i evitarà possibles pèrdues del vostre nou company . El nostre equip de professionals implantarà al vostre nou amic el dispositiu correctament i procedirà a donar-lo d’alta a l’arxiu d’identificació adequat.

Un altre aspecte important que donarà qualitat a la relació amb un cadell a casa, és l’educació. En Entremaliats oferim assessorament amb les pautes necessàries perquè la seva integració en la família i en la societat siguin agradables.

Serveis Veterinaris