Nutrició

La salut de les vostres mascotes és la nostra prioritat, i ella depèn en gran manera, del tipus d’alimentació que tinguin.

Una correcta alimentació ha de ser rica en nutrients i moderada en greixos. A la nostra botiga trobaràs gran varietat de productes de gran qualitat, deshidratats (pinsos) o humits (llaunes), aquests contenen tots els nutrients necessaris per a la correcta alimentació dels nostres amics.

A l’hora de triar una dieta, hem de valorar molts aspectes com l’espècie, l’edat, la mida, l’activitat diària i les necessitats especials de la nostra mascota.

Entremaliats presta molta importància a la nutrició i és per això que podreu trobar pinsos especials segons la mida de l’animal o fins i tot específics de la seva raça; tenim pinsos per a cadells, animals adults o animals geriàtrics; pinsos específics en funció de l’activitat física o per a animals amb sobrepès. També tenim disponibles pinsos que ens ajuden a tractar malalties, ja que en nombroses ocasions la dieta és una part fonamental en la seva teràpia.

Els pinsos secs ajuden a mantenir la dentadura neta i lliure de tosca; a més la seva composició és més equilibrada. Preferiblement han de ser de gamma alta, ja que la qualitat dels seus components és major. Quant al menjar humit, també cal tenir en compte la qualitat dels seus components, d’aquesta manera no es veurà afectada la salut de les nostres mascotes, en qualsevol cas si volem incorporar aliment humit en la dieta de les nostres mascotes, és important fer-ho en la mesura correcta.

Si necessites ajuda per escollir la millor dieta per a la teva mascota, el nostre equip ha de valorar les necessitats específiques del teu animal i et recomanarà les millors opcions.

Serveis Veterinaris