Entremaliats Clínica Veterinària de Terrassa

La clínica veterinària Entremaliats va ser fundada amb un ferm objectiu: oferir als nostres clients una medicina actual i de qualitat, transmetent sempre un tracte proper i un gran respecte pels nostres pacients de quatre potes. 

Personalitzem cada cas i aboquem tots els nostres esforços per tal de resoldre’l de la manera més ràpida i eficaç possible, tenint el propietari informat i implicat en cada moment.

Invertim en equipaments d’última tecnologia i en instal·lacions modernes, i també en les persones, en la formació i actualització permanent per tal d’oferir els tractaments i les tècniques més avançades per garantir la salut de les mascotes.

El nostre equip

Al nostre centre tots els membres de l’equip són indispensables, i tenen les eines necessàries per a poder oferir un servei amb el màxim nivell. Els professionals veterinaris estan en constant formació, d’aquesta manera garantim una medicina veterinària actualitzada.

Aprofitem per agrair el suport i la confiança de tots els nostres clients durant aquests anys, continuarem amb el mateix entusiasme per mantenir o recuperar la salut i el benestar dels qui tant estimem. En nom de tot l’equip, gràcies!

L'OPINIÓ DELS NOSTRES CLIENTS
Kimberly SanchezKimberly Sanchez
09:19 31 May 22
La Mochi i el Maki son pacients d'aquest centre, i la seva vete els tracta de 10! Vam tenir un problema de vòmits i de seguida que vam trucar ens van donar solució per telèfon. Gràcies noies 😻
Ivan BenaigesIvan Benaiges
09:31 15 Jan 22
Fa una mesos que vaig adoptar un cadellet i vaig decidir provar amb aquesta Clínica Veterinària. Llegint els comentaris de la gent, tenia molt bona pinta, però una vegada dins… va resultar ser molt millor del que pensava/esperava.El tracte personal és molt bo, molt atentes amb la persona i amb un tracte espectacular amb l’animal.Des del primer moment van fer que la gosseta es sentís molt a gust (a vegades inclús massa, ja que no podem passar a prop sense que vulgui anar a veure-les 😅). Després de l’operació d’esterilització, tant la propia operació com el seguiment posterior, intentant que la gosseta estés tranquila, no té preu. Tant en aquest sentit com en altres problemes que ha tingut la petita, la forma de tractar-la i ajudar-la a millorar han estat de 10.Sempre han estat molt atentes, explicant molt bé tot el relacionat amb la petita així com tranquilitzant-me en moments una mica més complicats, explicant sempre molt bé el que han observat i les possibles solucions.Només puc agraïr la professionalitat i el tracte que tenen tant amb els animals com amb les persones.Més que recomanable!
Mònica BoverMònica Bover
10:53 06 Aug 21
Un tracte exquisit cap els bitxos i cap els propietaris!
Noemi TarrasoNoemi Tarraso
06:27 08 Jun 21
Molt profesionals i molt amables. Un 10
Xavier SanzXavier Sanz
19:48 28 Apr 21
Molt atentes i amables.
js_loader

"L'amor per les criatures vivents és l'atribut més noble del ser humà". Charles Darwin

Veterinaris

No hay miembros de equipo

ATV

No hay miembros de equipo

Atenció al Client

No hay miembros de equipo

Administració i Gestió

No hay miembros de equipo