Entremaliats Clínica Veterinària de Terrassa

La clínica veterinària Entremaliats va ser fundada amb un ferm objectiu: oferir als nostres clients una medicina actual i de qualitat, transmetent sempre un tracte proper i un gran respecte pels nostres pacients de quatre potes. 

Personalitzem cada cas i aboquem tots els nostres esforços per tal de resoldre’l de la manera més ràpida i eficaç possible, tenint el propietari informat i implicat en cada moment.

Invertim en equipaments d’última tecnologia i en instal·lacions modernes, i també en les persones, en la formació i actualització permanent per tal d’oferir els tractaments i les tècniques més avançades per garantir la salut de les mascotes.

El nostre equip

Al nostre centre tots els membres de l’equip són indispensables, i tenen les eines necessàries per a poder oferir un servei amb el màxim nivell. Els professionals veterinaris estan en constant formació, d’aquesta manera garantim una medicina veterinària actualitzada.

Aprofitem per agrair el suport i la confiança de tots els nostres clients durant aquests anys, continuarem amb el mateix entusiasme per mantenir o recuperar la salut i el benestar dels qui tant estimem. En nom de tot l’equip, gràcies!

"L'amor per les criatures vivents és l'atribut més noble del ser humà". Charles Darwin

Veterinaris

No hay miembros de equipo

ATV

No hay miembros de equipo

Atenció al Client

No hay miembros de equipo

Administració i Gestió

No hay miembros de equipo