Medicina preventiva

Medicina preventiva

A Entremaliats recomanem una visita anual on es realitza una exploració general de l’animal. La nostra tasca no es limita només a tractar malalties, també ens encarreguem d’evitar que apareguin o s’agreugin.

 
 

És important mantenir al nostre animal en perfecte estat de salut, és per aquest motiu que ens preocupem per la seva correcta vacunació, mitjançant una pauta de vacunació contra malalties potencialment fatals causades per bacteris i / o virus. (Les malalties més comunes)

Tampoc podem oblidar-nos de la desparasitació (interna i externa) és un factor a tenir en compte tant per les malalties que transmeten els paràsits als nostres animals com pel seu risc potencial zoonosi (poden afectar també a les persones), us assessorem sobre els mètodes més efectius en cada cas i les pautes a seguir.

Aquestes visites de rutina són fonamentals per animals d’edat avançada per prevenir i detectar patologies associades a l’envelliment com degeneracions articulars, disminució de la capacitat auditiva i de visió, tumors, alteracions cardíaques o altres afeccions.

Cal recordar que l’aplicació de tractament a temps pot frenar el desenvolupament d’una malaltia, alleujar el dolor, millorar la qualitat i augmentar l’esperança de vida de la vostra mascota.

Serveis Veterinaris