Fes una revisió geriàtrica a la teva mascota a Entremaliats Clínica Veterinària de Terrassa per cuidar el més important, la seva salut.

Aquest temps que hem passat en quarantena per la Covid-19 ens ha fet veure el més important que hem de cuidar, la salut. Una revisió geriàtrica anual ens ajuda a detectar i prevenir malalties, garantint al teu fidel amic una bona qualitat de vida.

Reserva un xequeig veterinari al teu gos a Entremaliats Clínica Veterinària de Terrassa. Cuida els que més estimes, cuida la seva salut.

Serveis inclosos:

 • Visita geriatria
 • Analítica completa de sang
 • Urianàlisi
 • Radiografia de tòrax
 • Mesurament pressió arterial (GRATUÏT)
 • Assessorament nutricional i bucodental
veterinario-entremaliats-inicio

Quines proves inclou la revisió veterinària anual?

La revisió anual inclou les següents proves :

 • Anamnesi: analitzem l’historial de la teva mascota, vacunacions i desparasitacions. També tractem de conèixer el seu comportament i els seus hàbits de vida per detectar possibles canvis o anomalies, ja que poden ser el primer indici d’una malaltia.
 • Exploració general: observem l’estat general de la teva mascota posant especial atenció al seu pes i condició corporal. Qualsevol variació de registres poden ser reveladors i posar-nos en alerta. Comprovem l’estat de tots els òrgans visibles i/o palpables externament com ulls, orelles, boca i dents, nas, coll, columna, extremitats, pell, ungles, pelatge, aparell genitourinari, ganglis limfàtics, etc. Auscultem el cor i els pulmons per comprovar el seu correcte funcionament i mesurem la tensió arterial.

 

 • Analítica general de sang i d’orina: ens indica quin és l’estat general de l’animal i la funcionalitat d’òrgans interns importants com el ronyó i el fetge.
 • Radiografia de tòrax: proves d’imatge molt útils per valorar l’estat dels ossos de la teva mascota, així com la mida i forma dels òrgans interns. Són necessàries per valorar metàstasis pulmonars o tumors abdominals.
 • Diagnòstic i assessorament preventiu: recollim el resultat de totes les proves per obtenir un diagnòstic sobre l’estat de salut de la teva mascota i t’assessorem sobre les cures que necessita la teva mascota en edat geriàtrica. Si detectem alguna irregularitat, proposarem les proves i el tractament a seguir.
instalaciones-ecografia-veterinario

Un mètode preventiu eficaç per al teu gos

La revisió anual a la nostra clínica veterinària de Terrassa és un mètode preventiu clau per garantir la qualitat de vida que desitges per al teu gos. Recorda que, a més de realitzar una revisió a l’any, és important complir de forma estricta amb el programa de vacunacions i desparasitacions, així com cuidar la seva alimentació i assegurar-li una activitat física adequada.

La importància de realitzar un xequeig al teu gos

Amb les revisions periòdiques podem detectar alteracions en la salut del teu gos que d’altra manera podrien passar-nos desapercebudes. Recorda que algunes malalties no presenten símptomes evidents, com és el cas dels tumors cancerosos i els problemes cardíacs i si els descobrim en estat avançat, en moltes ocasions el diagnòstic ja és irreversible.

Els animals més grans són els que solen sotmetre a aquestes revisions amb més freqüència perquè durant aquestes etapes la seva salut sol ser més vulnerable. No obstant això, qualsevol gos, sigui quina sigui la seva raça i edat, hauria d’anar al nostre centre veterinari de localitat almenys un cop l’any per fer-se una revisió completa. No oblidis que la detecció precoç d’una malaltia és clau per realitzar un diagnòstic encertat i poder actuar amb rapidesa per aplicar el millor tractament mèdic.

La salut del teu gos és el més important.
A la nostra clínica veterinària de Terrassa cuidem el seu benestar, cuidem el que més estimes.