Contacta amb els nostres professionals veterinaris de Terrassa

A Entremaliats vetllem per la cura de la salut de les vostres mascotes aplicant les proves i els tractaments més adequats. Impliquem i informem els nostres clients en tot el procés, amb confiança i honestedat. Contacta amb nosaltres per fer-nos qualsevol consulta relacionada amb la salut de la teva mascota, el nostre equip de professionals t’atendran en tot el que necessitis.

INFORMACIÓ IMPORTANT

El 28 de desembre 2020 ens traslladem a C/ Bartomeu Amat 73 de Terrassa per millorar i ampliar els nostres serveis i instal·lacions: 200m2 on disposarem de sala de consulta i d’espera felina, dues consultes canines, sala de proves de diagnosi per imatge, pre-quiròfan i quiròfan, sala d’hospitalització, botiga especialitzada i perruqueria canina i felina. Als nostres serveis habituals, s’afegirá també el d’Etologia Clínica.

Formulari Contacte

Si ho desitges, envia’ns la teva consulta a través del següent formulari:

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer de què és responsable ENTREMALIATS CLÍNICA VETERINÀRIA. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD) sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Direcció Client o mitjançant un correu electrònic a info@entremaliats.com

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.