Contacta amb els nostres professionals veterinaris de Terrassa

A Entremaliats vetllem per la cura de la salut de les vostres mascotes aplicant les proves i els tractaments més adequats. Impliquem i informem els nostres clients en tot el procés, amb confiança i honestedat. Contacta amb nosaltres per fer-nos qualsevol consulta relacionada amb la salut de la teva mascota, el nostre equip de professionals t’atendran en tot el que necessitis.

INFORMACIÓ IMPORTANT

Ens hem traslladat a C/ Bartomeu Amat 73 de Terrassa per millorar i ampliar els nostres serveis i instal·lacions: 200m2 on disposem de sala de consulta i d’espera felina, dues consultes canines, sala de proves de diagnosi per imatge, pre-quiròfan i quiròfan, sala d’hospitalització, botiga especialitzada i perruqueria canina i felina. Als nostres serveis habituals, s’afegeix també el d’Etologia Clínica.

Formulari Contacte

Si ho desitges, envia’ns la teva consulta a través del següent formulari:

La comunicació enviada quedarà incorporada a un fitxer de què és responsable ENTREMALIATS CLÍNICA VETERINÀRIA. Aquesta comunicació s’utilitzarà exclusivament per tractar les seves dades per atendre la seva sol·licitud, sempre d’acord amb el Reglament (UE) 2016/679 (RGPD), la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD) i el Reial Decret 1720/2007 de desenvolupament de la LOPD) sobre protecció de dades. Les seves dades no es comunicaran a tercers, excepte per obligació legal, i es mantindran mentre no sol·liciti la seva cancel·lació.

En qualsevol moment vostè pot exercir els drets d’accés, rectificació, portabilitat i oposició, o si escau, a la limitació i / o cancel·lació del tractament, comunicant-ho per escrit, indicant les seves dades personals a Direcció Client o mitjançant un correu electrònic a info@entremaliats.com

Els camps marcats amb asterisc (*) són obligatoris.