primer pla gos al camp

Protegeix la teva
mascota de la leishmaniosi

La leishmaniosi és una de les malalties més perilloses per la teva mascota i és transmesa per la picada de l’insecte flebòtom. Dona-li la deguda atenció perquè pot arribar a ser mortal per al teu animal de companyia. Entre l’abril i l’octubre arriba el període de major incidència d’aquesta malaltia, especialment a les zones mediterrànies. Al nostre centre veterinari de Terrassa t’ajudem a protegir-lo.

PROMOCIÓ VÀLIDA FINS AL 30 D'ABRIL

15% de descompte en la vacuna de leishmània + test

10% de descompte collar seresto

Com identificar la leishmaniosi

Pots identificar aquesta malaltia en la teva mascota pel seu estat de malestar general que se sol manifestar en:

  • Aprimament exagerat i trastorns de la gana.
  • Caspa i caiguda del pèl.
  • Sortida de sang pel nas.
  • Mal alè.
  • Set extrema.
  • Vòmits i excessives necessitats d’orinar.

Mesures preventives

En el nostre centre veterinari disposem de molts mètodes de control i diferents protocols per prevenir les malalties causades pel contagi de paràsits en gossos. Els collars antiparasitaris, que s’han de canviar cada sis, vuit o dotze mesos (segons la marca), o la pipeta, que s’ha de posar mensualment, són algunes opcions. La vacuna o el xarop poden ser una altra mesura efectiva perquè la teva mascota tingui més defenses per combatre els paràsits en el cas que arribin a infectar-la. 

Recorda realitzar revisions periòdiques per evitar el contagi i detectar la malaltia a temps.

Contacta amb Entremaliats Clínica Veterinària de Terrassa i t’assessorarem sobre quin mètode pot resultar més adequat per al teu animal de companyia.